Жінка скоїла одне ДТП та поїхала з місця аварії. Під час втечі від патрульних жінка вʼїхала у ще одну автівку, а потім – ще у дві. Її малолітній син увесь час сидів поруч з нею.

У Києві 29-річна жінка днями скоїла одразу три ДТП та тікала від патрульної поліції. Увесь цей час в машині перебувала її дитина. Про це у суботу, 27 січня, повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Він зазначив, що усі ДТП обійшлися без травмованих.

За словами Білошицького, жінка скоїла одне ДТП та поїхала з місця аварії. Вимоги правоохоронців зупинитися вона ігнорувала. Під час втечі від патрульних жінка вʼїхала у ще одну автівку, а потім – ще у дві.

"Далі – затримання та оформлення адмінматеріалів. За кермом авто перебувала 29-річна жінка, а в салоні (на передньому сидінні) був її малолітній син, який дивом не травмувався. Це підтвердили медики, яким передали дитину. На місце події викликали батька та працівників ювенальної превенції", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що керманичка мала явні ознаки сп’яніння, проте пройти огляд категорично відмовилась. Від керування автомобілем її відсторонили.