Колишній тимчасовий в. о. голови Дніпровської РДА Києва Павло Бабій, якого було звільнено президентом, досі працює в РДА.


Звільнений через закупівлю барабанів для бомбосховищ у Києві голова Дніпровської районної держадміністрації Павло Бабій повернувся на свою попередню посаду заступника голови. Про це Укрінформу повідомили у Дніпровській РДА.

 

"Бабій Павло Миколайович обіймає посаду заступника голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації з 5 січня 2021 року", - йдеться у відповіді на запит.

 

Зазначається, що розпорядженням президента від 27.01.2022 No14/2022-рп Про тимчасове виконання обов’язків голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації на Бабія було тимчасово покладено виконання обов’язків голови.

 

А розпорядженням від 30.06.2023 року No117/2023-рп Про увільнення від тимчасового виконання обов’язків голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Бабія увільнено від тимчасового виконання обов’язків голови Дніпровської районної РДА.