Напередодні зникнення жінка разом з вагітною молодшою дочкою відпочивала у сусідів і вживала спиртне.

У селі Велика Бугаївка Васильківського району дочка вбила власну матір і закопала у дворі будинку. Про зникнення жінки правоохоронцям повідомила її старша дочка, повідомляє управління Нацполіції в Київській області в п'ятницю, 2 липня.

Зазначається, що жінка зникла 15 червня. Напередодні вона разом з вагітною молодшою ​​дочкою відпочивала у сусідів і вживала спиртне.

"Потім родички повернулися додому, між ними виникла сварка, під час якої 18-річна дочка штовхнула матір і пішла спати. Коли ж вранці дівчина прокинулася, знайшла матір мертвою. Злякавшись засудження родичів й односельчан, вона поховала матір на території домоволодіння, де правоохоронці і виявили тіло господині", - йдеться в повідомленні.

Труп був направлений на експертизу, втім, з'ясувати причини смерті поки що не вдалося. Слідів насильницької смерті на тілі загиблої не виявлено.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за статтею умисне вбивство (ч.1 ст.115 КК України). Проводяться поглиблені експертизи для з'ясування причин смерті жінки.