У всіх з'єднаннях та військових частинах ПВО на період новорічних свят призначать чергові підрозділи.

Південний військовий округ повертає 10 тисяч військових до місць постійної дислокації після місяця "польових занять". Про це у п'ятницю, 24 грудня, повідомляє Эхо Москвы.

Заняття проводилися на загальновійськових полігонах у Волгоградській, Астраханській та Ростовській областях, у Криму, Ставропольському та Краснодарському краях та республіках Північного Кавказу, а також на полігонах військових баз РФ в Абхазії, Вірменії та Південній Осетії.

"Понад 10 тисяч військовослужбовців у складі підрозділів здійснять марші до пунктів постійної дислокації з території загальновійськових полігонів", - йдеться у повідомленні.

Підготовку проходили батальйонні тактичні групи та "тактичні групи родів військ усіх з'єднань та військових частин ПВО".

В окрузі заявили, що на період новорічних свят призначать чергові підрозділи.

Як уточнюється, протягом першої декади січня на бойовій вахті продовжать нести службу підрозділи протиповітряної оборони та радіоелектронної боротьби, екіпажі частини кораблів Чорноморського флоту та Каспійської флотилії, а також чергові зміни оперативно-тактичної, армійської та безпілотної авіації.