Мер міста, як мінімум, здивований діями батьків, які відпускають своїх дітей до країни, яка напала на Україну.

З окупованого Енергодару Запорізької області росіяни відправляють дітей до Росії - нібито "на відпочинок". Про це повідомляє міський голова Енергодару Дмитро Орлов.

"Незважаючи на значне загострення ситуації на фронті, зокрема на Херсонському напрямку, сьогодні окупанти та колаборанти Енергодару відправляють дітей "на відпочинок" до Краснодарського краю в Росії", - пише Орлов.

Мер міста, як мінімум, здивований діями батьків.

"І можна тільки здогадуватися, що відбувається у свідомості тих батьків, які під час повномасштабної війни готові розлучатися зі своїми дітьми, і відсилають їх не просто у невідомість, а до країни-терориста. Звідки впевненість, що ваші діти повернуться додому? Адже будь-якої миті лінія фронту на Херсонському, а слідом і на Запорізькому напрямках може бути перерізана. І це обов'язково станеться. А інтенсивні бої просто заблокують усі шляхи назад. І, довіряючи життя своїх дітей терористам, треба хоч трохи замислюватись про можливі наслідки", - зазначає міський голова.

Раніше про таку ситуацію на Херсонщині повідомляв депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань, попереджаючи, що дітей можуть взяти у заручники.