Ведучі шоу "Твій День" Тимур Мірошниченко, Стася Ровінська та Володимир Рабчун разом не тільки в прямому ефірі - супертрійка телезірок нещодавно вакцинувалися від коронавірусу.

"Довго вагався вакцинуватися чи ні. Поговоривши з великою кількістю різних фахівців - лікарів, генетиків, технологів, імунологів, вирішив таки робити щеплення. Непереборне бажання повернути хоч невелику свободу пересування по світу стало, очевидно, головним стимулом", - сказав Мірошниченко.

Телеведучий переніс COVID-19 восени минулого року і зізнається, що йому пощастило, адже хвороба пройшла безсимптомно. Хворіли разом із дружиною Інною, у якої кілька днів була висока температура. Трохи пізніше, у листопаді, перехворіли й батьки. Перенесли легко, але через три місяці мама Тамара Євгенівна все ж відчула наслідки - було безсоння та утруднене дихання.

Рабчун розповів, що після першої дози вакцини почувався добре. Телеведучий переніс Covid-19 ще на початку року без симптомів. Тоді Володимир доглядав за своєю мамою, у якої хвороба протікала в середній тяжкості з ураженням легенів. Тому згодом вирішив здати тест, який показав антитіла.

"У мене не було сумнівів вакцинуватися чи ні. Не хочу хворіти ковідом. Вважаю, що колективний імунітет здатний уберегти нас від цієї хвороби", - поділилася думкою Ровінська.

Телеведуча в легкій формі перенесла ковід на початку березня. Усвідомила це випадково, коли перестала відчувати запахи. Зараз до щеплення готується чоловік Стасі - Ярослав.

Вже на початку серпня телеведучі "Твій День" планують провакцинуватися вдруге.

Першу дозу вакцини Pfizer також отримали ведучі ТСН Лідія Таран та Соломія Вітвіцька. Їхня колега по ранкових випусках новин Марічка Падалко вакцинувалася CoronoVac і вже отримала відповідне міжнародне свідоцтво.