Деяким громадянам не сподобалися рядки пісні "Я віддала своє серце дияволу", у зв'язку з чим на телебачення почали надходити дзвінки з вимогами відкликати пісню з конкурсу, були навіть погрози підпалити телецентр.

На Кіпрі розгорівся скандал через вибір для Євробачення пісні під назвою El Diablo (Диявол). Про це повідомляють РИА Новости.

За словами голови ради директорів Кіпрської телерадіомовної корпорації CyBC (RIK) Андреаса Франґоса, корпорація не має наміру змінювати обрану пісню через критику суспільства.

Деяким громадянам не сподобалися рядки пісні "Я віддала своє серце дияволу", у зв'язку з чим на телебачення почали надходити дзвінки з вимогами відкликати пісню з конкурсу, були навіть погрози підпалити будівлю мовників.

Митрополит Тамасоський і Орінійський Ісая заявив, що "крім богохульства, пропагується всіляка фізична й емоційна хтивість".

"Мені дуже шкода, але пісня, крім образи наших Богів і святих нашої віри, містить небезпечні послання для психічного здоров'я людей, особливо зараз, коли ми боремося з "дияволом" коронавірусу", - йдеться в заяві Ісаї на сайті митрополії.

Голова ради директорів RIK Андреас Франґос направив відкрите запрошення теологам відвідати телеканал і обговорити це питання.

 

 

 

Нагадаємо, конкурс Євробачення, скасований у минулому році через пандемію, пройде з 18 по 22 травня на арені Ahoy в Роттердамі за участю виконавців з 41 країни.