Музиканти відкрили збір коштів для тварин, які постраждали внаслідок російського вторгнення. Пожертви приймаються по всьому світу, а учасники мають бути повнолітніми.

Всесвітньо відомий британський рок-гурт Bring Me The Horizon підтримав Україну у війні, яку розгорнула Росія, і приєднався до збору коштів для тварин, які постраждали внаслідок бойових дій. Про це музиканти повідомили у своєму Instagram.
 
"Українці об'єдналися з самого початку війни, щоби допомагати не тільки самим собі і кожному з них, а й тваринам, які постраждали від військових дій. Вони пережили тисячі вибухів, а також втрату сімей, будинків і нормального життя. Ми хотіли б приєднатися та висловити свою підтримку українському народу у цей тяжкий час і підтримати UAnimals у їхніх благодійних ініціативах, пожертвувавши призи для збору коштів на нашу програму відновлення притулків", – написав колектив.
 
Крім збору коштів, Bring Me The Horizon повідомили, що шанувальники, які задонатили чотири фунти (168 грн) на порятунок тварин, зможуть взяти участь у розіграші цінних призів від групи.
 
"В обмін на пожертву всього £4 за квиток на Raffall ви братимете участь у розіграші призів, щоби виграти єдину у своєму роді барабанну шкуру у кольорах українського прапора, підписану групою, на якій грав Метт Ніколлс під час вручення премії NME 2022 року. Тобто є два призи за перемогу – подарункові картки Horizon Supply Co", – йдеться у повідомленні.
 
Крім того, артисти зазначили, що чим більшою буде пожертва, тим більше шансів виграти. Наприклад, 40 фунтів стерлінгів = десять можливостей.