Сьогодні, 12 червня, завершується реєстрація на додаткову сесію НМТ-2023. Щоправда, особи, які були зареєстровані на основну сесію, але з поважних причин не змогли взяти у ній участь, протягом трьох робочих днів з дня її проведення матимуть змогу зареєструватися на додаткову сесію, повідомляє УНН з посиланням на Український центр оцінювання якості освіти.

Рішення про допуск особи до участі в НМТ під час додаткових сесій приймає регламентна комісія при регіональному центрі оцінювання якості освіти, Це не стосується осіб, які реєструються в додатковий період реєстрації та які бажають пройти НМТ у населеному пункті, у якому тимчасові екзаменаційні центри для проведення НМТ буде створено лише під час додаткових сесій.

Додаткова сесія НМТ буде проведена з 11 по 24 липня.

Не пізніше ніж за три календарних дні до початку проведення додаткової сесії для зареєстрованих учасників з’явиться можливість завантажити зі своїх персональних кабінетів запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ.

Інформацію про результати додаткової сесії буде розміщено в персональних кабінетах учасників Національного мультипредметного тесту не пізніше 29 липня 2023 року.