Понад 7 тис. учасників національного мультипредметного тесту мають доопрацювати персональні дані та недоліки у персональному кабінеті, повідомили у МОН України, пише УНН.

"Нині за результатами оброблення реєстраційних документів понад 7 тис. вступників/вступниць отримали від регіональних центрів оцінювання якості освіти в персональних кабінетах повідомлення про потребу доопрацювати надану інформацію та/або копії документів, аби усунули недоліки", - вказали у МОН.

Після надсилання документів для опрацювання рекомендують перевіряти персональний кабінет на наявність нових повідомлень.

Усунути помилки і повторно надіслати копії документів на перевірку до регіонального центру потрібно буде якнайшвидше – не пізніше ніж 7 травня.

"Якщо вступник/вступниця не усуне недоліки, на які вказав регіональний центр, йому/їй буде відмовлено в реєстрації для участі в НМТ", - зауважують у міністерстві.

За даними МОН, понад 211 тис. персональних кабінетів створили потенційні учасники НМТ-2023. Тобто, правки мають внести близько 3,3% зареєстрованих.

До 3 травня 2023 року триває реєстрація на участь у національному мультипредметному тесті, який другий рік поспіль заміняє ЗНО.