Володимир Зеленський подякував Президенту США та усьому американському народу за новий пакет оборонної допомоги. Про це український Президент написав у соцмережі Х, передає УНН.

«Вдячний Президенту Джозефу Байдену, Конгресу США й американському народу за новий пакет оборонної допомоги розміром 200 млн дол. Ракети для ППО, боєприпаси для артилерії, системи для розмінування, протитанкова зброя додадуть моці силам оборони. Іще один крок до спільної перемоги!», – написав Зеленський.

Нагадаємо

Сьогодні держсекретар США Ентоні Блінкен повідомив про нову безпекову допомогу для України від США на 200 мільйонів доларів.

Від 24 лютого 2022 року влада США надала Україні військової, фінансової та гуманітарної допомоги на 66,2 мільярда доларів. Це найбільша допомога, яку США коли-небудь виділяла будь-якій країні. Допомога США містить озброєння, навчання, медикаменти, генератори і відбудову. Експерти розглядають цю суму як масштабну інвестицію в союзника США, якої не бачили принаймні з часів Другої світової війни.