Президент України Володимир Зеленський заявив, що на фронті тривають важкі бої та жорстокі штурми - окупанти всіма силами намагаються зупинити ЗСУ, передає УНН.

“Фронт. Бої — важкі. Окупанти всіма силами намагаються зупинити наших хлопців. Штурми дуже жорстокі. Купʼянський, Лиманський, Бахмутський, Марʼїнський, Авдіївський напрямки, південні напрямки — усюди непросто. Але, щоб не робив ворог, саме українська сила домінує. І я дякую за це кожному і кожній на фронті!” — сказав Зеленський у своєму відеозверненні.

Президент відзначив бійців 15-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії.

“Мелітопольський напрямок. Дякую, хлопці!” — сказав Зеленський.

Також він відзначив воїнів Ізмаїльського прикордонного загону, які разом із морськими підрозділами протидіють російським атакам “шахедами”.

“Загалом терористи вже запустили проти України щонайменше 1961 „шахед“, і значну частину вдалося збити. На жаль, не всі. Ми працюємо, щоб збивати більше: щоб максимум збивати. Працюємо, щоб було більше систем ППО. Зокрема, це завдання для кожного нашого посла, усіх представників і представниць України. Усі повинні працювати на перемогу, на захист життя і людей, і захист нашої прекрасної України! Ми обов’язково переможемо”, — резюмував Зеленський.