Україна має дуже сильну та непохитну підтримку з боку партнерів, і допомога, яку вона отримує, не пов'язана з результатами на полі бою, заявив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль в інтерв'ю Bloomberg News у четвер, пише УНН.

"У нас дуже стійка, дуже сильна та дуже непохитна підтримка з боку наших партнерів. Немає жодної залежності від результатів на полі бою", - заявив Шмигаль.

За його словами, є "дуже сильні меседжі", особливо на конференції з відновлення, яка проходила у Лондоні 21-11 червня: "Україна – майбутній член ЄС, Україну підтримуватимуть партнери, росія має заплатити за ці наслідки цієї війни, жахливої війни та агресії з боку росії". "Отже ці меседжі від партнерів дуже підтримують, дуже обнадіюють", - наголосив він.

"І зараз ми продовжуємо наш контрнаступ, це не легка прогулянка, це не голлівудське кіно, як сказав наш Президент Володимир Зеленський", - наголосив Прем'єр.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський заявив, що армія рф на тимчасово окупованих територіях замінувала 20 тисяч квадратних кілометрів і це уповільнює контраступальні дії.