Україна та ЄС проведуть наступне засідання Ради асоціації в грудні цього року. Про це прем’єр-міністр України Денис Шмигаль домовився під час зустрічі з очільником дипломатії Євросоюзу Жозепом Боррелем. Повідомляє УНН, із посиланням на заяву українського прем’єра.

“Україна та ЄС проведуть наступне засідання Ради асоціації в грудні цього року. Про це домовилися під час зустрічі з Високим представником Євросоюзу Жозепом Боррелем”, — написав Денис Шмигаль у своєму офіційному телеграм каналі.

Денис Шмигаль також повідомив про перебіг зустрічі, на якій він разом із Жозепом Боррелем обговорив інтеграцію України в ЄС та чотирирічну програму Ukraine Facility обсягом 50 млрд євро.

Український прем'єр-міністр наголосив, що вступ до Європейського Союзу — є пріоритетною метою нашої держави, і українська влада працює, аби якнайшвидше втілити її в життя.

Шмигаль також подякував пану Боррелю за організацію історичної зустрічі міністрів закордонних справ країн ЄС у Києві. Прем’єр переконаний, що це була чудова демонстрація непохитної єдності та солідарності Євросоюзу з Україною.