У Молдові знайшли уламки ракети біля кордону з Україною, які виявили після нічної масованої повітряної атаки росіян по українських містах, пише УНН з посиланням на прес службу МВС країни.

Повідомляється, що прикордонники в районі сектору прикордонної поліції Ларга (район Бричень) виявили залишки ракети, яка впала на території Молдови внаслідок авіаударів росії по Україні.

Наразі периметр охороняється для подальшої перевірки слідчих.

“Це вже четвертий випадок, коли на територію Республіки Молдова падають залишки ракет від бомбардувань України. Як і в попередніх випадках, компетентними установами вживаються всі необхідні дії відповідно до процедури, щоб забезпечити безпеку громадян”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо

10 лютого Головнокомандувач Збройними силами України Валерій Залужний підтвердив, що дві ракети, запущені росією з Чорного моря, перетнули повітряний простір Румунії та Республіки Молдова.

У Міноборони Молдови підтвердили інформацію про перетин російською ракетою повітряного простору країни.

Міністр закордонних справ Молдови Ніку Попеску наказав терміново викликати посла рф в Кишиневі Олега Васнецова після того, як російська ракета здійснила перетин повітряного простору країни.