Міністерство закордонних справ та євроінтеграції Молдови висловило жаль у зв'язку з тим, що сьогодні, 2 серпня, водій Mercedes врізався у ворота посольства Росії у Кишиневі, передає УНН з посиланням на NewsMaker.

"Наші компетентні установи, у тому числі МВС і, зокрема, Генінспекторат поліції, проведуть розслідування цього випадку та вживуть оперативних заходів. (…) Відповідно до своїх повноважень МЗСЄІ у співпраці з компетентними органами прагне створити оптимальні умови для роботи іноземних представництв та офіційних делегацій. У зв'язку з цим МЗСІІ висловлює жаль у зв'язку з подією і підтверджує свою відданість подальшому забезпеченню належного функціонування всіх акредитованих у країні дипломатичних представництв відповідно до дипломатичних практик і норм, встановлених Віденською конвенцією 1961 року", - заявили в МЗСЄІ.

Кишиневі вранці автомобіль Mercedes врізався у ворота посольства росії і втік з місця ДТП. Коли поліція встановила місцеперебування авто та наздогнала його, водій відмовився зупинятися і по дорозі пошкодив ще два автомобілі. У ДТП ніхто не постраждав. Правоохоронці з'ясовують обставини інциденту.