Винищувачі армія оборони Ізраїлю за добу завдали ударів по 450 об’єктам ХАМАС у секторі Газа. Згідно повідомлення Telegram-каналу Армії оборони Ізраїлю, під час операції вбиті ключові командири, також військовий комплекс ХАМАС взято під контроль ізраїльської армії, передає УНН.

«Сьогодні вночі сухопутні війська ЦАХАЛ взяли під контроль військовий комплекс ХАМАС в секторі Газа. На території комплексу розташовані спостережні пости, тренувальні майданчики для бойовиків ХАМАС і підземні тунелі терористів. Під час операції було вбито кілька терористів ХАМАС», - йдеться у повідомленні.

Зокрема стверджується, що в результаті обстрілу винищувача загинув представник ХАМАС Джамаль Муса. Він ніби відповідав за спеціальні операції безпеки організації.

Загалом, згідно інформації Армії оборони Ізраїлю, у ніч на 6 листопада, винищувачі армії Ізраїлю завдали ударів по понад 450 об’єктам ХАМАС, включаючи тунелі, військові комплекси, спостережні пункти, пункти запуску протитанкових ракет тощо.

Як повідомляв УНН, ХАМАС намагається вивести бойовиків із сектора Гази серед евакуйованих мирних жителів.

Високопоставлений представник США підтвердив Fox News, що поранені комбатанти ХАМАС нібито були таємно занесені в списки евакуації разом із пораненими палестинськими мирними жителями.