Голова Львівської ОВА не поспішає з висновками, але зазначає, що мобілізаційний процес не може бути пов'язаний зі зведенням рахунків.

Львівська ОВА закликає провести перевірку чергової конфліктної ситуації, до якої може бути причетний працівник військкомату. Про це голова ОВА Максим Козицький повідомив у соцмережах.

"У соцмережах поширюють відео, на якому чоловік у військовій формі грубо спілкується зі священником. Записали його ймовірно сьогодні у Стрийському районі. На відео чоловік у військовій формі каже, якщо священник не зʼявиться у ТЦК, то його відвезуть туди силою. Судячи зі всього, люди на відео знайомі і в чоловіка у військовій формі є особиста образа на отця. Ситуація потребує повного зʼясування, адже в інтернеті є лише фрагмент відеозапису і вирвана з контексту розмова", - пише Козицький.

Голова ОВА не поспішає з висновками, але зазначає, що мобілізаційний процес не може бути пов'язаний зі зведенням рахунків.

"Те, що можу сказати точно: мобілізаційний процес не може відбуватися з приниженням честі та гідності людини і не повинен переростати у зведення особистих рахунків. Прошу керівництво Львівського обласного ТЦК та СП зʼясувати, чи дійсно чоловіки у формах на цьому відео є працівниками ТЦК, і дати оцінку їхнім діям" - додає голова ОВА.