У мережі поширили відео, на якому п’ятеро працівників ТЦК силоміць затягнули чоловіка у машину на вулиці Львова.


У Львові працівники військкомату силою заштовхали чоловіка в машину. На додачу вони ще й вибили телефон з рук жінки, яка хотіла все зняти. Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки відреагував на подію, зазначивши в Facebook, що перевіряє інформацію про конфлікт.

Як пишуть місцеві пабліки, подія сталася пізно ввечері 21 листопада на вулиці Гавришкевича. Судячи з відео, цивільного чоловіка грубо заштовхали в автомобіль, а жінка вступила в суперечку з військовими. Сварка супроводжувалася штовханиною та нецензурною лайкою.

Жінка знімала те, що відбувається, на мобільний телефон, і продовжувала сперечатися з військовими. Закінчилося тим, що у громадянки вибили з рук телефон, після чого відштовхнули пристрій ногою.

 

 

У Львівському обласному ТЦК та СП вже відреагували на ситуацію.

 

"Мережею інтернет поширюється інформація, щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним населенням та громадянами у військовій формі. Для уникнення соціальних загострень та конфліктних ситуацій повідомляємо наступне: перевіряємо даний факт, щодо причетності військовослужбовців ТЦК до даного інциденту", - повідомили в обласному військкоматі.
 

Командування Львівського ТЦК та СП здійснює заходи для встановлення обставин, що склалися, з’ясовуються всі деталі даного випадку.