Відновлено енергопостачання у 77 населених пунктах Донецької, Одеської та Дніпропетровської областей, які постраждали через російські обстріли.

Ремонтно-відновлювальні бригади ДТЕК за тиждень з 6 по 12 березня відновили енергопостачання майже 95 тисяч домогосподарств у 77 населених пунктах Донецької, Одеської та Дніпропетровської областей, які залишилися без світла через обстрілиросійської армії. Про це повідомляє прес-служба ДТЕК у понеділок, 13 березня.

"Всього за тиждень з 6 по 12 березня фахівці операторів системи розподілу відновили роботу електромереж для 42 тисяч сімей на Донеччині та майже 43 тисяч сімей Дніпропетровщини. Минулого тижня також доводилося відновлювати пошкоджені обстрілами мережі на Одещині", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на Одещині відновлено об'єкти, що подають електроенергію 9 тисячам споживачів. Енергетики наголосили, що наразі в області відсутні ліміти споживання та мережеві обмеження, тож необхідності використовувати відключення електроенергії немає.

"Енергетики продовжують утримувати енергетичний фронт і повертати світло в областях, де відбуваються регулярні атаки ворога. З початку повномасштабного вторгнення 24 лютого минулого року енергетики відновили електропостачання вже 7,2 млн клієнтів. У деякі будинки світло доводилося повертати вже десятки разів через постійніобстріли", - цитує прес-служба генерального директора ДТЕК Мережі Олександра Фоменка.