Легендарний аргентинський футболіст розповів про те, перед яким вибором стояв вирішуючи про продовження кар'єри.

Ліонель Мессі міг опинитися у Саудівській Аравії замість американської MLS. Про це розповів сам легендарний аргентинський нападник. За словами футболіста, він спочатку думав повернутися в Барселону, але згодом постав перед вибором переїхати на Близький Схід або ж до Сполучених штатів.

"У мене було кілька цікавих варіантів, і мені довелося проаналізувати їх і обміркувати, зважити їх зі своєю сім'єю, перш ніж ухвалити рішення перейти в Маямі.

Першим варіантом було повернення в Барселону, але це було неможливо. Я намагався повернутися, але це не сталося. Саудівська Аравія була дуже активна. Це теж правда, що пізніше я багато думав про те, щоб перейти в чемпіонат Саудівської Аравії. Я знаю країну, вони створили дуже потужний чемпіонат, який може стати важливою лігою в найближчому майбутньому.

Як посла країни з туризму, це місце привабило мене, особливо тому, що мені сподобалося все, що я відвідав. А також через те, як у країні розвивається футбол, і через зусилля, яких вони докладають для створення топ-чемпіонату.

Саудівська Аравія або MLS - обидва варіанти здалися мені дуже цікавими", - наводить слова Мессі Time.