Бій Олександра Усика проти Тайсона Ф'юрі, ймовірно, перенесуть на початок 2024 року через те, що британцю трепа востановитися після минулого поєдинку. Про це заявив промоутер чемпіона WBC у суперважкому дивізіоні Тайсона Ф'юрі Френк Воррен у коментарі BBC Sport, інформує УНН. 

«Оскільки Тайсон не може йти в табір після такого важкого бою, у нього тиждень відпочинку, до грудня залишилося вісім тижнів, йому потрібно трохи часу, щоб привести своє тіло у форму і дати йому відновитися, перш ніж він повернеться у табір, тож це буде наступного року, на початку наступного року»,- сказав Воррен.

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі та чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO українець Олександр Усик мали б вийти на ринг 23 грудня. 

Але у суботу ввечері Ф'юрі зіткнувся з колишнім чемпіоном UFC у важкій вазі Френсісом Нганну та отримав травми. Тепер йому потрібен час для відновлення.

Нагадаємо

Після битви поглядів між спортсменами промоутер Ф'юрі зазначив, що бій у силі, але його дата зараз оголошена не буде, а багато залежатиме від стану здоров'я Ф'юрі.