Разом з пенсіонеркою проживав її 43-річний онук, який раніше відбував термін за скоєння тяжкого злочину.

У Лисичанську Луганської області пенсіонерка виявила в своєму сараї мішок з частинами людського тіла. Про це повідомив відділ комунікації поліції Луганської області.

"9 лютого поліцейські приїхали на виклик щодо домашнього насильства. Нібито між 89-річною жінкою та її онуком стався конфлікт", - йдеться в повідомленні.

Під час відпрацювання виклику, пенсіонерка розповіла поліцейським, що жодного конфлікту з онуком немає, а причина виклику в тому, що вона виявила у сараї мішок з фрагментами людського тіла.

Поліцейські встановили, що разом з жінкою проживає її 43-річний онук, неодноразово судимий, який у 2018 році звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення тяжкого злочину.

 

У Луганській області розчленоване тіло сховали в сараїНацполиция

За інформацією поліції, напередодні він запросив до себе в гості свого 45-річного товариша. Під час розпивання алкоголю між ними виник конфлікт.

За словами підозрюваного, його обурили слова товариша, і він завдав кілька ударів потерпілому руками і ногами, а пізніше добив його кувалдою по голові. Підозрюваний розчленував тіло, склав у мішок і сховав у сараї.