У тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області підірвали місцевого колаборанта дмитра трухіна – він перебуває в лікарні у "надтяжкому стані". Про це в Telegram повідомив мер міста Іван Федоров, передає УНН.

"Вибух у Мелітополі – гучне завершення кар’єри посібника окупантів дмитра трухіна, прямо біля під’їзду будинку. В надважкому стані колаборант доставлений в лікарню", – написав Федоров.

За даними мера, гауляйтер – давній прихильник колаборантів євгена балицького і галини данильченко. Також він був депутатом Мелітопольської міської ради трьох скликань, зокрема від компартії та ОПЗЖ, брав участь у незаконних "підвальних" сесіях міськради. При колишній владі колаборант був директором КП "Комунальна власність", згодом його вигнали з посади.

З початку повномасштабної війни в Україні трухін став близьким поплічником гауляйтерів і окупантів. Він повернувся до КП "Комунальна власність" і курував незаконний розподіл землі та майна. Також допомогав збирати гроші для фінансування псевдореферендуму, додав Федоров.