Стрілки наблизилися до натовпу, що стояв біля пральні, і відкрили стрілянину, а потім сіли на скутери і зникли.

Три людини загинули, ще 15 осіб постраждали, під час стрілянини в Нью-Йорку. Про це повідомляє Укрінформ в понеділок, 2 серпня.

Стрілянина сталася біля пральні в північній частині Куїнз. Як заявили в поліції, стрілки наблизилися до натовпу і відкрили стрілянину. Після цього вони сіли на скутери і зникли з місця події.

Тим часом інша група відкрила вогонь у відповідь. Поранення отримали щонайменше десять осіб, в тому числі семеро перехожих і троє стрілків.

Усі нападники були в масках і толстовках з капюшонами. Їх розшукує поліція.

За даними правоохоронців, троє з десяти поранених є представниками угруповання Трінітаріос, створеного в Нью-Йорку домініканцями в 90-х роках. Серед постраждалих є 58-річна жінка, яка отримала поранення в живіт, і 78-річний чоловік, у якого постраждали живіт і рука.

Крім того, вночі в Нью-Йорку були ще стрілянини. У них загинули три людини. Зокрема, одного загиблого смертельно поранив у груди невідомий з автомобіля. Інший 28-річний чоловік отримав шість смертельних вогнепальних поранень в спину. Нарешті, 32-річний потерпілий отримав від двох невідомих численні вогнепальні поранення у кафе в Куїнзі, від яких помер.