Хлопчика госпіталізували з кульовим пораненням голови в украй важкому стані. Проводиться розслідування.

У тирі, який розташований в гімназії №9 Черкас, 14-річний підліток отримав кульове поранення голови, він перебуває в украй важкому стані. Про це в понеділок, 20 квітня, повідомили в Обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

"О 16:24 диспетчер екстренки прийняла виклик про кульове поранення голови у 14-річної дитини в тирі Черкаської міської гімназії №9. Фельдшерська бригада екстреної медичної допомоги прибула на місце через 3 хвилини, ще за 4 хвилини їй на допомогу приїхала реанімаційна лікарська бригада", - йдеться в повідомленні.

Медики виявили, що підліток перебуває в критичному стані - без свідомості, з порушенням дихання та кровотечею з голови. Після стабілізації стану в супроводі поліції він був доставлений в реанімацію Черкаської обласної дитячої лікарні.

За попередньою інформацією медиків, в лікувальному закладі у підлітка наступила зупинка дихання і його перевели на штучну вентиляцію легенів. Зараз він у вкрай важкому стані.

У мерії повідомили, що дев'ятикласника поранили під час заняття з кульової стрільби в тирі КДЮСШ №2, який розташовується в приміщенні 9 гімназії.

Тренера, який проводив заняття, усунули від виконання обов'язків. Тривають слідчі дії. Також міська влада має намір провести перевірки всіх приміщень тирів, в яких проходять заняття зі стрільби.