У машині блогера виявили та вилучили газові балончики, елементи поліцейського форменого одягу та проблискові маячки, автономери іноземної реєстрації.

Правоохоронці оголосили про підозру та відкрили кримінальне провадження проти 37-річного блогера з Дніпра, який погрожував патрульному поліцейському та плюнув йому в обличчя. Про це у п'ятницю, 17 грудня, повідомляє прес-служба Нацполіції Харківської області.

Наголошується, що правоохоронці зупинили у Харкові автомобіль марки Mersedes, який рухався без номерних знаків, за кермом якого і був блогер. Чоловік почав виявляти агресію.

"Приниження, погрози, нецензурна лайка - все це відбувалося в присутності групи осіб, які приїхали "підтримати" чоловіка і фіксували конфлікт на відео. Коли один із патрульних наблизився до бешкетника, чоловік плюнув поліцейському в обличчя. Подія набула широкого розголосу в засобах масової інформації", - йдеться у повідомленні поліції.

Під час обшуку в машині блогера виявили та вилучили газові балончики, елементи поліцейського форменого одягу та проблискові маячки, заборонені у вільному обігу, а також автомобільні номери іноземної реєстрації.

Наразі йому повідомили про підозру за ч.1 ст. 345 ККУ – Загроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Чоловікові загрожує покарання до трьох років позбавлення чи обмеження волі.

 

 У машині підозрюваного провели обшук. Фото: hk.npu.gov.ua