Окупаційні війська протягом доби обстрілювали критичну інфраструктуру Харківщини. У результаті ліквідації наслідків вісім людей отримали поранення, серед них - працівники та поліцейські. Про це повідомляє УНН, посилаючись на допис глави Харківської ОВА Олега Синєгубова.

«Окупанти протягом доби завдавали ударів по критичній інфраструктурі області. В Ізюмському районі є пошкодження обладнання газової промисловості. Під час ліквідації наслідків постраждали 8 людей - працівники та поліцейські, усі після обстеження та надання медичної допомоги лікуються амбулаторно», - написав він в Telegram.

Окрім того, за даними голови ОВА, росіяни завдавали ударів по населених пунктах, які розташовані біля лінії фронту: Куп’янського, Чугуївського, Харківського та Ізюмського районів.

Також, за його словами, мінна небезпека в області залишається. У селі Кам’янка Ізюмського районі на вибуховому пристрої підірвався 60-річний чоловік, отримав вибухову травму та госпіталізований.

Піротехнічні підрозділи продовжують ліквідовувати замінування, протягом доби знищили 219 вибухонебезпечних предметів.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram повідомив про ракетні удари російських окупантів по об'єкту критичної інфраструктури в Ізюмському районі у Харківській області.