Всього билися близько 20 осіб. Спочатку вони махали кулаками біля вокзалу, а потім перемістилися в гуртожиток, де розгромили кімнату.

У місті Сміла Черкаської області місцеві жителі влаштували масову бійку через гучну музику в салоні автомобіля. Відкрито кримінальне провадження, повідомляє поліція регіону.

"6 лютого ввечері в Смілі побилися місцеві. Усього їх було близько двадцяти осіб. Бійку припинили тоді, коли одна компанія зникла з місця події. Тоді в поліцію ніхто не звертався", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці зазначили, що про побоїще на залізничному вокзалі дізналися з соціальних мереж. Один з місцевих жителів, який став очевидцем бійки, написав про це пост в Facebook.

"У гуртожиток увірвалися 10 осіб, трощили вікна і розбили ніс чоловікові...", - повідомив очевидець.

Поліцейські стали перевіряти інформацію і з'ясували, що бійкою на вокзалі справа не закінчилася.

Так, правоохоронцям вдалося з'ясувати, що компанія в машині слухала музику, включивши її на повну гучність. До транспортного засобу підійшов нетверезий чоловік і зробив зауваження.

"Слово за слово, почався конфлікт, який переріс у бійку. Тоді "розбиратися" зібралися, орієнтовно, по десять осіб від кожної зі сторін. За підсумками закінчення зіткнень декілька людей отримали легкі тілесні ушкодження. Далі одна компанія чоловіків і жінок зникла з місця події, а інша - їх шукала", - повідомили поліцейські.

За їхньою інформацією, одна з конфліктуючих сторін приїхала в гуртожиток, де, нібито проживали їхні опоненти, і влаштувала в приміщенні розгром, поки господарі були відсутні.

Всі громадяни, які брали участь у бійці, встановлені. Відкрито кримінальне провадження за статтею 296 (Хуліганство) та ст. 162 (Порушення недоторканності житла) Кримінального кодексу України.