У Харкові водійка автомобіля Mazda наїхала на поліцейського. В результаті травмувалися поліцейський та жінка. Потерпілі доставлені до медичного закладу. Подія сталася 11 листопада близько 17:00 на проспекті Науки. Про це УНН повідомляє з посиланням на поліцію Харківської області.

“За попередніми даними, екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Mazda за порушення Правил дорожнього руху. Під час спілкування з поліцейськими 35-річна водійка легковика вирішила поїхати з місця, під час чого здійснила наїзд на інспектора патрульної поліції. В результаті ДТП травмувалися поліцейський та водійка автомобіля Mazda. Потерпілі доставлені до медичного закладу”, — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень, всі обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовуються.

У поліції додали, що наїхали на поліцейського, який забезпечував охорону місця події після ДТП, де сьогодні водій на пішохідному переході збив двох дітей.

Водій проїхав на червоне та не зупиняючись поїхав на пішоходів. Одного з потерпілих автомобіль протяг під бампером ще кілька десятків метрів.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський повідомив, що є підозра, що водій, який керуючи позашляховиком збив двох дітей на пішохідному переході у Харкові, був під дією наркотиків.

Згодом правоохоронці відкрили провадження через збиття 34-річним водієм автомобіля Toyota двох дітей на пішохідному переході у Харкові.