Глава держави заявив, що Кличко не є його конкурентом на посаді президента, оскільки глава ОП не бере хабарів.

 
Мер Києва Віталій Кличко неправильно поводиться після того, як у відомствах КМДА почалися масові обшуки. Про це під час прес-конференції в четвер, 20 травня, заявив Президент Володимир Зеленський.
 
"Що він від мене хоче? Постійно дзвонить, приходить навіть без запису. Навіть коли у мене немає часу", - заявив Зеленський.
 
За його словами, він дав Кличку можливість продовжувати працювати головою КМДА, однак діяльність поліції проти чиновників Києва є справедливою.
 
"Питання правоохоронців, що йде або 50, або 70 обшуків в оточенні пана Кличка. У Палатного, чи які там ще прізвища... Так не треба було викрадати гроші з бюджету", - сказав Зеленський.
 
Він також прокоментував можливі президентські амбіції Кличка.
 
"Мій глава Офісу не бере хабарів, тому ми не конкуренти", - сказав Зеленський.
 
Він водночас підкреслив, що його нічого не пов'язує з мером Києва, крім того, що той, як голова КМДА, знаходиться в його вертикалі влади, "хоче він цього чи ні".
 
Нагадаємо, останнім часом у зв'язку з не пов'язаними між собою справами практично щодня проводять обшуки в різних департаментах і відомствах КМДА. А пару днів тому в будинку, де живе мер, пройшли обшуки. Кличко повідомив, що після тренування повернувся додому і дізнався у силовиків, що вони приходили з обшуками до жителів квартири, яка розташована поверхом нижче. Перед цим Кличко зажадав від правоохоронців звіту у справах КМДА.