Затриманий голова Димерської ОТГ Подкурганний раніше очолював виборчий штаб нардепа від Слуги народу Ольги Василевської-Смаглюк.

Співробітники СБУ під час отримання хабаря затримали голову Димерської ОТГ в Київській області Володимира Подкурганного зі Слуги народу і його спільників. Про це в четвер, 6 травня, повідомив екс-нардеп Ігор Мосійчук у своєму Telegram-каналі.

"Подкурганного вважають людиною народного депутата попередніх скликань, а нині голови фракції За майбутнє в Київській обласній раді Ярослава Москаленка", - написав Мосійчук.

Він зазначив, що Подкурганний раніше працював суддею Вишгородського райсуду, але був звільнений за незаконні рішення у справі Майдану.

За даними Мосійчука, затриманий Подкурганний у 2019 році очолював виборчий штаб народного депутата від Слуги народу Ольги Василевської-Смаглюк, яка і привела його в президентську партію.

У прес-службі СБУ про затримання поки що не повідомляли.

 

 

Нагадаємо, останнім часом Мосійчук повідомляє деталі резонансних затримань за хабарництво. Так, у квітні він писав про затримання депутата Бориспільської районної ради.