У рф продовжують розпвідати казки про "брудну бомбу" України. Цього разу за телефон взявся глава російського генштабу валерій герасимов - подзовнив колегам у Британію та США, передає УНН.

Як повідомили у міноборони рф, начальник генерального штабу зс росії - перший заступник міністра оборони генерал армії валерій герасимов провів телефонну розмову з начальником Штабу оборони Великобританії.

"Під час розмови продовжено обговорення з британською стороною ситуації, пов'язаної із можливим застосуванням Україною "брудної бомби", - йдеться у повідомленні.

Згодом, за даними російських ЗМІ, глава російського генштабу зателефонував голові комітету начальників штабів США Міллі. Йому він також розповів про ядерну загрозу, яка нібито походить від України.

Нагадаємо, міністр оборони рф сергій шойгу влаштував "телефонну карусель" з заявами про "брудну бомбу" України. Голова МЗС України Дмитро Кулеба назвав заяви абсурдними та брехливими. Президент України Володимир Зеленський відреагував на "телефонну карусель" шойгу і наголосив, що всі "розуміють, хто є джерелом усього брудного".