Бізнесмен зобов'язав співробітників компанії проводити в офісі щонайменше 40 годин на тиждень. Раніше вони могли працювати, перебуваючи будь-де.

Новий власник Twitter Inc. Ілон Маск відправив своїм працівникам перший електронний лист, в якому оголосив про "наступні важкі часи" і заборону віддаленої роботи. Витяги із послання опублікувало агентство Bloomberg 10 листопада.

За словами Маска, макроекономічний прогноз погіршується, і це не може не позначитися на такій залежній від рекламних доходів компанії, як Twitter. У зв'язку з цим бізнесмен сподівається збільшити частку платежів користувачів у загальному виторгу до 50%.

Також бізнесмен запровадив нове правило, згідно з яким співробітники Twitter працюватимуть в офісах щонайменше 40 годин на тиждень. Винятки можливі лише в особливих випадках і затверджуватимуться особисто Маском.

Зазначається, що раніше співробітники Twitter могли працювати звідки завгодно - з офісу, дому і навіть з іншої країни.

"На нас чекає важкий шлях, і для успіху нам потрібно буде напружено працювати. Найближчими днями нашим головним пріоритетом буде пошук і замороження всіх акаунтів ботів, тролів і спамерів", - наголосив новий власник соцмережі.