Колишній президент США стверджує, що тепер популярна соцмережа знаходиться в "розсудливих руках".

 

Twitter після його покупки Ілоном Маском опинився в "розсудливих руках". Про це заявив екс-президент США Дональд Трамп у своєму акаунті на платформі Truth Social, якою керує Trump Media&Technology Group у п'ятницю, 28 жовтня, повідомляє Європейська правда.

 

"Я дуже радий, що Twitter тепер у розсудливих руках і ним більше не керуватимуть ліві радикальні божевільні та маніяки, які справді ненавидять нашу країну", - стверджує американський політик.

 

Зазначимо, що Трампа забанили у Twitter після штурму американського Капітолію 6 січня 2021 року, коли Трамп програв вибори Джо Байдену. Зокрема, керівництво Twitter побоювалося, що твіти Трампа можуть спричинити подальше насильство.

 

Маск, зокрема,  заявляв, що блокування колишнього президента – неправильне, і що він готовий відновити його обліковий запис.

 

Проте Трамп у квітні заявляв, що він нібито не повернеться на платформу, навіть якщо Маск скасує блокування.

 

Колишній американський президент не підтвердив ні свого повернення до Twitter, ні того, що він продовжить утримуватись від використання платформи у разі розблокування.

 

Крім того, він розхвалив Truth Social і стверджував, що ця мережа має кращі показники, ніж решта платформ.

 

"Тепер Twitter має наполегливо працювати, щоб позбавитися всіх ботів і фейкових акаунтів, які завдали йому такої шкоди. Він буде набагато меншим, але кращим", - запевняє політик.