Цей член сім'ї нібито непохитно боровся проти союзу нинішнього короля Британії та його дружини.

Принц Ендрю нібито лобіював королеву Єлизавету II, щоб завадити Чарльзу стати королем Британії. Про це йдеться у новій книзі під назвою Камілла, герцогиня Корнуольська: від ізгоя до майбутньої королеви-консорта Анджели Левін, пише New York Post.

Ідеться про те, що принц Ендрю нібито хотів із принцесою Діаною та його колишньою дружиною Сарою Фергюсон перешкодити Чарльзу стати королем до смерті королеви. Також він нібито непохитно боровся проти союзу Чарльза та Камілли.

"Коли Діана була жива, завдяки своїй дружбі з дружиною Ендрю Сарою вона замишляла з Ендрю спробу відштовхнути принца Чарльза, щоб принц Ендрю міг стати регентом принца Вільяма, який тоді був підлітком", - сказав інсайдер.

Також наголошується, що його поведінка була дуже негативною і вкрай неприємною для королеви. Однак принц Ендрю був "отруйним" стосовно Камілли, бо нібито вважав її ненадійною.

Нагадаємо, 96-річна Єлизавета II померла 8 вересня після обіду в оточенні родини у шотландському замку Балморал. Після цього керувати Сполученим Королівством почав принц Чарльз.