Низький рейтинг екс-президента на момент його відходу з посади відображається на його колишніх співробітниках, яких цураються керівники компаній.

Чиновники, які працювали в адміністрації екс-президента США Дональда Трампа, зараз зіштовхуються з проблемами при працевлаштуванні. Про це в середу, 7 квітня, повідомляє Washington Post з посиланням на фахівців із роботи з кадрами

Зазначається, що екс-співробітників Трампа не беруть на роботу, оскільки керівники фірм побоюються критики з боку ділових партнерів і нової влади.

За словами фахівців, незацікавленість роботодавців у колишніх співробітниках Трампа пояснюється низьким рейтингом схвалення екс-президента на момент його відходу з посади, а також тим, що Трамп став першим в історії главою держави, якому двічі виносили імпічмент.

"Радам директорів не потрібні проблеми або критика", - пояснило одне з джерел видання.

Інші експерти додали, що зараз компанії намагаються домогтися прихильності Демократичної партії США, яка контролює Білий дім і обидві палати американського Конгресу. Це знижує попит на республіканців в цілому, в тому числі на екс-співробітників адміністрації.