Високопоставлені члени королівської родини прибули до Єлизавети II у шотландський замок Балморал. Telegraph опублікував фото автомобіля, в якому принци Едвард і Ендрю, а за кермом принц Вільям, передає УНН.

За даними ЗМІ, Герцог Кембриджський і герцог Йоркський приземлилися в Шотландії, приєднавшись до старших членів королівської родини в Балморалі, де королева перебуває під медичним наглядом через занепокоєння лікарів.

Джерело підтвердило, що герцог Сассекський, який зупинявся у Frogmore Cottage у Віндзорі під час короткого європейського туру, «поїде до Шотландії». Спочатку речник сказав, що герцогиня Сассекська приєднається до нього, але зараз вона залишається в Лондоні.

Усі діти королеви зараз у Балморалі після того, як літак із герцогом Кембриджським, герцогом Йоркським і графом і графинею Вессекськими приземлився в аеропорту Абердіна незадовго до 16:00.

У заяві Букінгемського палацу, оприлюдненій о 12:30, сказано: «Після подальшої оцінки сьогодні вранці лікарі Королеви стурбовані здоров’ям Її Величності та рекомендували їй залишатися під медичним наглядом.