Жінка не могла зав'язати шнурівки, їй також доводилося вибирати заклади, де були великі крісла. Але вона змінила свій раціон і стала чемпіонкою із тріатлону.

Американка Ешлі Колдвелл з острова Мен скинула 110 кілограмів і поділилася власним методом схуднення. Про це пише The Daily Mirror.

Жінка розповіла, що вирішила схуднути при вазі 193,6 кілограма. Свою повноту вона пов'язує зі стресом через смерть матері і з регулярним вживанням фастфуду. Вона була такою товстою, що навіть не вміщалася в кріслах літака в економ-класі - і мусила доплачувати за квитки в бізнес-клас, де є великі сидіння.

Крім того, Колдвелл не могла кататися на атракціонах і шила одяг на замовлення.

До схуднення раціон Ешлі був без сніданку, але вона перекушувала печивом, шоколадом і молочними коктейлями, а на обід і вечерю їла тости із сиром, фастфуд, пончики і пила газовану воду.

Коли американка твердо вирішила схуднути, то скоротила кількість кілокалорій приблизно до 1 200 в день, водночас виключила вуглеводи й алкоголь.

Вона почала снідати двома вареними яйцями і кавою, обідала злаковим батончиком зі смаком солоної карамелі, а вечеряла креветками з овочами чи салатом. Також вона стала чемпіонкою із тріатлону.

 

Тепер Ешлі Колдвелл на вигляд є такою // Фото: mirror.co.uk