Літня манекенниця заявила, що материнство і любов до себе допомагають зберегти молодість.

Найстаріша у світі супермодель Кармен Делл'Орефіче у свій 91 рік взяла участь у відвертій фотосесії. Вона знялася оголеною для журналу New You, пише Page Six.

На обкладинці видання Кармен позувала з 69-річною моделлю Беверлі Джонсон, яка в 1974 стала першою чорношкірою моделлю з обкладинки Vogue.

"Як і під час роботи з відомим фотографом Фаділем Беришем, це їхнє сприйняття того, що вони бачать у вас чи в мені. Ми там, починає відбуватися синергія, і вони виявляють це. Ось де їхнє мислення. Мислення фотографа високо, а не в канаві. Це все проекція. Ми всі мовчазні актриси, і в цьому вся суть", - сказала супермодель.

Делл'Орефіс працює моделлю з 1940-х років. Вона з'являлася в рекламних кампаніях таких брендів, як Sephora, H&M та Missoni, і ходила подіумами для Thierry Mugler, Moschino, Isaac Mizrahi та багатьох інших.

Зірка вважає, що материнство та любов до себе допомагають зберегти молодість.

"Чоловіки і жінки повинні піклуватися про себе і любити себе. Один із секретів підтримки краси полягає в тому, щоб робити те, що ви робите для дитини, виховуючи і годуючи її з любов'ю. Ось що ми повинні робити з собою: піклуватися про себе, любити себе та давати собі таку енергію", - сказала вона.