Зеленський не збирається міняти Залужного, оскільки головнокомандувач ЗСУ ефективний на своїй посаді та популярний серед військових, повідомив Михайло Подоляк.

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував чутки про можливу відставку головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та переведення його на посаду міністра оборони. Про це він говорив в інтерв'ю Фактам.

Як повідомив Подоляк, Зеленський не збирається змінювати Залужного, оскільки головнокомандувач ЗСУ ефективний на своїй посаді та популярний серед військових.

"Військові розуміють, що Генеральний штаб активно розробляє операції, оцінює ризики, намагається мінімізувати втрати. Відповідно, немає сенсу сьогодні обговорювати ці кулуарні чутки або конспірологію щодо пана Залужного", - сказав Подоляк, додавши, що у Залужного та Зеленського "відмінні робочі відносини".

Спілкування із Залужним – частина щоденної роботи президента.

"Вони по кілька разів на день спілкуються, тому що президент хоче бути в курсі оперативної ситуації на фронті, причому не через якийсь час, не абстрактно, а в усіх конкретних деталях", - зазначив радник голови Офісу президента.