Поїзд Київ-Костянтинівка №126 затримується через стрілянину в купе, яку влаштували двоє військовослужбовців.

Поліція Харківської області оперативно затримала двох військових, які влаштували стрілянину в пасажирському поїзді Костянтинівка-Київ. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

"Повідомлення про те, що невідомі здійснили стрілянину в купе потяга сполученням Костянтинівка-Київ, надійшло до Красноградського районного відділу поліції 6 квітня близько 02:00", - йдеться в повідомленні поліції.

У дію була введена спеціальна поліцейська операція Грім. В результаті події ніхто з громадян не постраждав.

На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група територіального підрозділу, а також експерти, вибухотехніки, пересувна криміналістична лабораторія.

 

Поліцейські з'ясували, що двоє військових замкнулися в купе поїзда і стріляють з вогнепальної зброї. Місце події відразу заблокували, пасажирів евакуювали.

Було прийнято рішення про залучення до операції спецназу КОРД. Правопорушники забарикадувалися в купе і погрожували поліцейським в разі штурму відкрити вогонь на ураження.

"У результаті дій спецпризначенців зловмисників вдалося затримати протягом декількох хвилин. Ними виявилися двоє військовослужбовців, які прямували до Києва", - повідомляють в поліції.

За скоєння даного злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 7 років. Всі обставини події з'ясовуються.

У прес-службі Укрзалізниці повідомили, що поїзд Київ-Костянтинівка №126 затримується через стрілянину, яку влаштували двоє військовослужбовців.