Полковник Олександр Наконечний перебував за місцем проживання і зробив з пістолета один постріл собі в голову, стверджує депутат Андрій Лаврусь.

У Кропивницькому виявлено мертвим начальника управління СБУ в Кіровоградській області Олександра Наконечного. Про це у неділю, 21 серпня, повідомило місцеве видання Гречка з посиланням на голову прес-служби СБУ Юлію Ткач.

"СБУ та ГБР вивчають усі обставини смерті начальника управління Служби безпеки в Кіровоградській області. Після того, як інформацію буде зібрано в повному обсязі та проаналізовано, ми проінформуємо суспільство. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Олександра Семеновича Наконечного", – сказала Юлія Ткач.

У свою чергу депутат Кропивницької районної ради Андрій Лаврусь написав у Telegram, що Олександр Наконечний скоїв самогубство.

"Джерела у правоохоронних органах підтвердили інформацію та повідомили подробиці. За попередньою версією полковник перебував за місцем проживання і зробив з пістолета один постріл собі в голову. Від отриманого вогнепального поранення помер на місці", - написав Лаврусь.

Відомо, що Олександр Наконечний обіймав посаду начальника управління СБУ на Кіровоградщині з січня 2021 року. До цього він два роки служив у контррозвідці і понад десять років працював в управлінні боротьби з корупцією та організованою злочинністю в Київському управлінні СБУ.