Справу передали з регіонального до центрального слідчого управління поліції. Ярославський до 19 лютого в Україну не повернеться.

Поліція викликає на допит бізнесмена Олександра Ярославського у справі про ДТП за участю автомобіля з його кортежем, у якому загинув чоловік, повідомляє прес-служба відомства у п'ятницю, 11 лютого

"Виклик здійснено способом, передбаченим Кримінальним процесуальним кодексом України", - зазначається у повідомленні.

Наголошується, що розслідування ДТП передано групі слідчих Головного слідчого управління Нацполіції.

"За рішенням керівника органу досудового розслідування у кримінальному провадженні створено слідчу групу. До її складу увійшли досвідчені слідчі", - йдеться у повідомленні.

Частина слідчих, які увійшли до групи, вже виїхали на Харківщину для проведення додаткових слідчих дій.

Водночас, прес-служба компанії Ярославського DCH повідомляє, що бізнесмен відлетів до Лондона, щоб побути із сім'єю і до 19 лютого у нього заплановано відпочинок. Там не повідомили, коли він повернеться в Україну.

"11 лютого об 11:00 за часом Лондона син Володимир виступає на концерті, квитки на який для Олександра Ярославського та його подружжя було заброньовано ще 18.01.2022 р. Далі, з 12 по 19 лютого заплановано сімейний лижний відпочинок під час шкільних канікул", - повідомляють у компанії.

Там додали, що торік особистий літак Ярославського виконав 141 рейс із загальним часом нальоту 271 годину. З них до Лондона – 37 рейсів.