Олександр Ярославський вирушив до Лондона для зустрічі зі своєю родиною, пояснили в компанії DCH.

За кермом автомобіля, номерні знаки якого було виявлено увечері 9 лютого на місці ДТП на автодорозі Київ - Харків - Довжанський, був не президент групи DCH Олександр Ярославський, а співробітник однієї з її допоміжних служб. Про це повідомляється на сайті DCH у четвер, 10 лютого.

"Вночі, прямуючи до Харкова для паркування автомобіля, він в умовах обмеженої видимості здійснив наїзд на перешкоду, характер якої в ході руху не розпізнав", – йдеться у повідомленні.

Вказано, що водій уже з'явився до поліції для допиту та співпрацює зі слідством.

"Вранці було виявлено факт відсутності номерного знака, а також з'ясувалися інші обставини справи. Уповноважені співробітники повідомили поліцію, і водій одразу прибув у відділення для допиту. Наразі він співпрацює зі слідством та очікує на оприлюднення запобіжного заходу", – розповіли в компанії.

У прес-службі групи DCH повідомили також, що сам Ярославський 10 лютого "відповідно до сформованого на початку поточного тижня робочого графіка відлетів до Лондона для зустрічі з сім'єю".

Спікер Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко підтвердив у коментарі для Харків Times, що водій з'явився на допит. Він пояснив, що той факт, що цей громадянин заявив про свою провину у скоєнні ДТП, не означає, що слідство не розглядатиме інші версії події або можливу участь у ДТП інших осіб.

"Проводитиметься низка слідчих дій щодо встановлення об'єктивних обставин справи", – пояснив Чубенко.