До правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що туди увійшла група молодих і почала блокувати вхід в один з конференц-залів.

В Одесі поліцейські затримали 17 правопорушників, які намагалися зірвати черговий аукціон з продажу землі у бізнес-центрі на вул. Чорноморського козацтва. Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

"До правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що туди увійшла група молодиків і почала блокувати вхід в один із конференц-залів, де мав проводитися аукціон з продажу земельної ділянки в Білгород-Дністровському районі", - йдеться в повідомленні.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Наразі всі учасники інциденту дають пояснення з цього приводу в територіальному відділенні поліції.

У трьох чоловіків правоохоронці вилучили балончики з речовиною сльозоточивої дії і ніж. Їх походження і мету зберігання встановлять у рамках провадження. Також правоохоронці встановлюють чоловіка, який під час конфліктної ситуації в будівлі повідомив у поліцію про її замінування.