Зірка заявила, що дозніматиметься в серіалі і принципово не ставатиме з російськими акторами в одному кадрі.

Відома українська актриса Наталія Денисенко вирішила продовжувати зніматися у серіалі Кріпосна, де також грають і російські актори. У цьому зірці дорікнула її колега за сценою Валерія Ходос.

 

Вона заявила, що Денисенко їде до Польщі, аби працювати далі з росіянами. У коментарях під постом Валерії в Instagram Денисенко зазначила, що, справді, в українців немає жодного морального права зніматися в російських проектах і з російськими акторами.

 

"Знаю, Леро, що в цьому відео ти говориш, зокрема, про мене та про наш український проект Кріпосна, де до війни знімалися російські актори... Тому маємо написати тут, що так, ми не маємо морального права зніматися в російських проектах і ставати в кадр з російськими акторами! Як це було в моїй та твоїй роботі теж!" – написала Наталка.

 

Вона заявила, що дозніматиметься в серіалі і принципово не ставатиме з російськими акторами в одному кадрі. За її словами, на вихід стрічки дуже чекають поляки.

 

"Я для себе прийняла рішення дізнатися в цьому проекті і принципово не ставати в кадр з акторами ворожої країни! І віддати, нарешті, знятий нашими українськими людьми наш проект Кріпосна, на який дуже чекають польські глядачі. Поляки дуже чекають цього серіалу, бо там є також їхні польські актори та 90% українських акторів", - додала Денисенко.