У центрі Одеси пройшла публічна акція представників ЛГБТ та людей, які їх підтримують. Одночасно пройшла акція прихильників традиційних сімейних цінностей.

Як передає кореспондент УНІАН, спочатку близько 200 осіб – представники ЛГБТ та люди, які прийшли їх підтримати, - зібралися біля колонади Воронцовського палацу. Вони повісили на неї великий райдужний банер та встановили поруч велике серце, прикрашене різнокольоровими стрічками. В ході мітингу, який проходив у форматі відкритого мікрофону, учасники акції ділилися своїми історіями.

Потім люди вишикувалися в колону та пройшли колоною по Приморському бульвару. Після завершення ходи прихильників ЛГБТ швидко розвезли автобусами.

В той самий час біля мерії, на Думській площі, зібралися прихильники традиційних сімейних цінностей, зокрема представники організації "Традиція та порядок".

Представники організації є опонентами ЛГБТ-спільноти. Вони виступають за традиційні сімейні цінності. Вони організували свою ходу в один день з ЛГБТ-спільнотою, щоб донести свою точку зору про важливість збереження традицій та сімейних цінностей в українських сім'ях.

Учасники демонстрації несли банери з перекресленим райдужним прапором, який є символікою ЛГБТ-спільноти. На банерах англійською мовою було написано, що "ЛГБТ тут не раді", а також плакати з написами: "Папа, мама, я - традиційна православна сім'я".

Також на акціях були присутні сотні правоохоронців, які стежили за ситуацією, щоб не допустити зіткнень між представниками різних поглядів.