Таксист розповів, що підібрав чоловіка, який хитався і від якого несло алкоголем, на проспекті Соборності.

У мережі з'явилося перше фото, як стверджується, з місця смерті народного депутата Антона Полякова. Знімок вранці в п'ятницю, 8 жовтня, опублікував Telegram-канал Монастир.

Також цей канал наводить деякі подробиці смерті народного обранця. Нібито водій таксі підібрав Полякова в районі Ленінградської площі. Нардеп попросив підвезти його до якогось ресторану.

"При цьому нардеп ледве стояв на ногах і від нього несло алкоголем. Уже в машині Полякову стало зовсім зле", - стверджується в повідомленні.

В Офісі генпрокурора повідомили, що за словами водія таксі, пасажир сів у машину біля зупинки громадського транспорту в Дніпровському районі, після чого останньому стало зле і у нього почалася нудота.

"За попередніми даними, в ніч на 8 жовтня 2021 народного депутата виявили в несвідомому стані на задньому сидінні автомобіля таксі, який зупинили співробітники патрульної поліції за порушення ПДР", - повідомили в Офісі генпрокурора.

А паблік Політика Країни наводить слова таксиста Ельміра М., який, як стверджується, є громадянином Азербайджану. Він розповів, що підібрав Полякова біля дороги за адресою проспект Соборності 2, коли той ловив машину.

"Стояв чоловік, хитаючись. Я зупинився. Потім їхав, його нудило. Він був явно п'яний", - розповідає таксист.

Водій машини порушив правила дорожнього руху, і його зупинила поліція. Після чого і виявилося, що нардеп перебуває на задньому сидінні без свідомості.

"Викликали швидку допомогу. Його ще відкачували хвилин 30. Але реанімувати не змогли", - говорить джерело пабліка в поліції.

З ким і як він випивав, зараз поліція встановлює за камерами спостереження.