Внаслідок ворожих ударів одна людина отримала поранення, зруйновано будинки та виникли пожежі.

Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати Миколаївську область, де минулої доби, 1 листопада, поранено чоловіка. Про це повідомив голова ОВА Віталій Кім.

Так, під обстріл росіян потрапила Шевченківська громада. Там о 12:10 війська РФ обстріляли сільськогосподарське підприємство. Постраждалих, на щастя, немає.

Вдень 1 листопада також окупанти вдарили по двох населених пунктах Галицинівської громади. Внаслідок обстрілу касетними снарядами в одному із населених пунктів чоловік отримав поранення.

Вранці, 2 листопада, о 06:00 внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено житловий будинок у населеному пункті Первомайської громади. Постраждалих немає.

У Баштанському районі під обстрілами РФ перебувала Широківська громада, де від влучання боєприпасів та їхніх уламків спалахнула будівля. Також влучення були в раніше зруйновані будівлі. Постраждалих немає.

Березнегуватську громаду також продовжують обстрілювати окупанти. Інформація про ушкодження уточнюється, ніхто з людей, на щастя, не постраждав.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що загострюється ситуація на Донбасі, а російські окупаційні війська здійснюють наступальні дії із подвоєною силою.